TERAPIJA

Maderoterapija tela


Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi drvenim oklagijama, što čini terapiju 100% prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Maderoterapija se preporučuje za: razbijanje celulita, eliminaciju toksina iz organizma, ubrzava metabolizam, sagoreva masti, opušta telo i um, stimuliše limfni sistem.

Primenjujući ove elemente na mišiće, masne naslage i celulit stimulišemo limfni sistem tela i time ga oslobađamo od nagomilanih toksina. Ovo oslobađanje od toksina podstiče metabolizam na sagorevanje masti. Takođe, razbijaju se džepovi upornog celulita, smanjuju se nabubrenja na koži i omogućava se ravnanje "pomorandžine kore".Kome je namenjana maderoterapija?

Nema štetnih efekata niti kontraindikacija. Alergijske reakcije na koži nakon maderoterapije neće postojati. Svako može da se podvrgne ovom tretmanu, a preporučuje se naravno osobama koje imaju izražen celulit na kritičnim delovima tela, kao što su noge, kukovi, stomak, zadnjica. Maderoterapiju mogu da koriste žene i muškarci.

Koliko tretmana je potrebno?


Potrebno je minimum deset tretmana, sve zavisi ko koliko ima celulita! Jedan tretman traje od 30 - 60 minuta.


ZAKAŽITE TERMIN