TERAPIJA

Maderoterapija lica


Maderoterapija lica je savršen izbor za one koji žele da se oslobode stresa, pospeše elastičnost kože, umanje duboke bore i smanje nadutost lica.

Ova masaža, pored toga šo opušta um i mišiće lica, je dobra za ljude koji imaju migrene, kao i za one koji mnogo vremena provode za kompjuterom radeći, gde im oči postaju napete. Takođe daje izuzetne rezultate u prevenciji starenja. Terapija je neinvanzivna metoda gde se tretiraju bore, lice postaje svetlije i oslobađa se toksina. Sama maderoterapija lica predstavlja tretman limfne drenaže gde dublji slojevi kože bivaju masirani, koža luči manje sebuma i postaje i podstiče se stvaranje proteina, kalogena i elastina pa koža postane zategnutija. Tretman nije bolan.Koliko je masaža potrebno?

Terapije se mogu raditi kao deo klasičnog tretmana, gde će svaka pojedinačna masaža imati svoj učinak. Ukoliko želimo da napravimo konkretniji rezultat tretmani se rade 6 – 10 masaža u jednoj seriji svaki drugi dan. Posle 50-te godine seriju treba ponoviti sledeći mesec, a nakon toga sledi održavanje.

Trajanje terapije?


Masaža traje 30 minuta, a uz tretman koji podrazumeva piling i masku prilagodljivu potrebama klijenta 45 minuta.


ZAKAŽITE TERMIN